Youtube-sovellus – Opas ja vinkit

Youtube-sovellus on erittäin suosittu videoiden jakamis- ja katselualusta. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille ja sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Youtube-sovelluksen lataaminen ja asennus

Youtube-sovelluksen lataaminen onnistuu helposti Google Play -kaupasta Android-laitteille ja App Storesta iOS-laitteille. Etsi kaupasta “Youtube” ja asenna sovellus.

Suositeltavat Youtube-sovelluksen asetukset

Ennen kuin aloitat Youtube-sovelluksen käytön, suosittelemme tarkistamaan muutamia tärkeitä asetuksia:

 • Aseta laadukas videon toisto:
 • Avaa Youtube-sovellus ja napauta profiilikuvaasi. Valitse Asetukset >Videot >Videon toisto. Valitse tässä näkymässä haluamasi videon laatu varmistaaksesi hyvän katselukokemuksen.

 • Määritä ilmoitukset:
 • Avaa Youtube-sovellus ja napauta profiilikuvaasi. Valitse Asetukset >Ilmoitukset. Valitse haluamasi ilmoitukset, esimerkiksi uudet videoesitykset tai tilaaja-ilmoitukset.

Youtube-hakutoiminto

Youtube-sovelluksen hakutoiminto on erittäin kätevä, kun haluat etsiä tiettyjä videoita tai kanavia. Seuraa näitä vaiheita:

 1. Avaa Youtube-sovellus.
 2. Napauta hakupalkkia, joka löytyy yläosasta.
 3. Kirjoita hakusana tai -lause.
 4. Napauta hakutulosten joukosta haluamaasi videota.

Youtube-sovelluksen ominaisuudet

Youtube-sovellus tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät videoiden katselusta entistäkin miellyttävämpää:

 • Videojakaminen: Voit helposti jakaa mielenkiintoisia videoita ystävillesi sosiaalisessa mediassa tai sähköpostin avulla.
 • Tallenna myöhemmin: Jos et ehdi katsoa videoita juuri nyt, voit tallentaa ne myöhempää katselua varten.
 • Toisto jonossa: Voit luoda soittolistan haluamistasi videoista tai seurata suosikkijoogakurssiasi peräjälkeen.
 • Kieli- ja tekstitysasetukset: Voit muuttaa videon kieltä tai lisätä haluamasi tekstit esityksen aikana.

Youtube-sovelluksen käytön rajoitukset

Youtube-sovelluksella on myös joitain käytön rajoituksia, joihin kannattaa huomioida:

 • Videoiden saatavuus: Kaikkia videoita ei ehkä ole saatavilla kaikissa maissa tai alueilla.
 • Internet-yhteys: Youtube-videoista nauttiminen vaatii hyvän internet-yhteyden, jotta videoiden suoratoisto onnistuu ongelmitta.
 • Saatavilla olevat ominaisuudet: Kaikkia Youtube-sovelluksen ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla kaikilla käyttöjärjestelmillä tai laitteilla.

Yhteenveto

Youtube-sovellus on erinomainen tapa jakaa ja katsella videoita. Sovellus tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten laadukkaan videotoiston, hakutoiminnon ja tallennusmahdollisuuden myöhempää katselua varten. Muista myös säätää sovelluksen asetukset itsellesi sopiviksi. Nauti videoiden katselusta!

Ofte stillede spørgsmål

Miten lataan YouTube-sovelluksen puhelimeeni?

Voit ladata YouTube-sovelluksen iPhonelle tai Android-laitteelle App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lataaminen on ilmaista.

Miten voit tarkastella YouTube-videoita offline-tilassa?

Voit ladata videoita YouTube-sovelluksessa lisäämällä ne katseluluetteloon ja valitsemalla sitten “Lataa offline-tilaan” vaihtoehdon. Voit katsoa lataamiasi videoita ilman internet-yhteyttä.

Onko YouTube-sovellus saatavilla älytelevisioon?

Kyllä, YouTube-sovellus on saatavilla useimmille älytelevisioille. Voit ladata sen televisiosi sovelluskaupasta tai tarkistaa sen yhteensopivuuden valmistajan verkkosivuilta. Tämä mahdollistaa YouTube-videoiden katselun suurelta näytöltä.

Miten löydän suositeltuja videoita YouTube-sovelluksessa?

Avaa YouTube-sovellus ja pyyhkäise alaspäin “Suositukset” -välilehdelle. Siellä näet suositeltuja videoita, jotka perustuvat katseluhistoriaasi ja käyttäjätiedoillesi. Näin löydät uutta ja mielenkiintoista sisältöä.

Voinko luoda YouTube-tilin suoraan sovelluksessa?

Kyllä, voit luoda YouTube-tilin suoraan sovelluksessa valitsemalla “Luo tili” -vaihtoehdon ja seuraamalla sitten annettuja ohjeita. Tämä mahdollistaa videojen tallentamisen suosikkikansioihin ja kommentointitoiminnon käytön.

Miten voin filtteröidä hakutuloksia sovelluksessa?

Voit suodattaa hakutuloksia YouTube-sovelluksessa valitsemalla hakutulossivun yläosassa olevan suodatingon ja valitsemalla sitten haluamasi suodatinvaihtoehdot. Tämä auttaa löytämään tarkemmin toiveidesi mukaisia videoita.

Onko YouTube-sovelluksessa sisäänrakennettu käännöstoiminto?

Kyllä, YouTube-sovellus voi kääntää videoiden kielityksen automaattisesti tai voit asettaa haluamasi käännöksen manuaalisesti. Tämä auttaa ymmärtämään eri kielisten videoiden sisällöt paremmin.

Voinko luoda soittolistoja YouTube-sovelluksessa?

Kyllä, voit luoda soittolistoja YouTube-sovelluksessa valitsemalla videon, napauttamalla “Tallenna” -painiketta ja valitsemalla sitten “Luo uusi soittolista”. Tämä mahdollistaa videoiden organisoinnin ja helpon pääsyn suosikkisisältöön.

Kuinka pitkään YouTube-sovellus säilyttää katseluhistoriaani?

YouTube-sovellus säilyttää katseluhistoriaasi tietyn ajan, mutta voit poistaa tietyn videon katseluhistoriastasi valitsemalla sen ja valitsemalla “Poista” -vaihtoehdon. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan katselutoiminnostasi sovelluksessa.

Onko YouTube-sovelluksessa lasten tila, jossa voi katsoa rajoitettua sisältöä?

Kyllä, YouTube-sovelluksessa on lasten tila, jossa voit tarjota lapsille sopivaa sisältöä. Voit ottaa tämän tilan käyttöön tilin asetuksissa ja asettaa ikärajoituksia. Näin voit suojata lapsia sopimattomalta sisällöltä.

Artiklen Youtube-sovellus – Opas ja vinkit har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 10 anmeldelser