Rusta torkkupeitto

Lämmittävät torkkupeitot ja huovat – Rusta

Lämmittävät torkkupeitot ja huovat – Rusta

Luo kotiin lämmin ja kodikas tunnelma torkkupeitoilla ja huovilla. Meiltä löydät sekä yksiväriset että kuvioidut mallit. Tervetuloa!

Torkkupeitto Fanny 125×150 cm Musta Polyesteri – Rusta

Torkkupeitto Fanny 125×150 cm Musta Polyesteri – Torkkupeitot & huovat – Rusta.com

Torkkupeitto Fanny. 125×150 cm Musta Polyesteri. 699. Väri. Musta.

Pehmeä ja miellyttävä huopa. Saatavana useita värejä.

Torkkupeitto Elsaform 120×160 cm Vohvelipinta Dusty green …

Torkkupeitto Elsaform 120×160 cm Vohvelipinta Dusty green Puuvilla – Torkkupeitot & huovat – Rusta.com

Vohvelikuvioinen, hapsut. Tyylikäs ja selkeälinjainen torkkupeitto sopii kodin kaikkiin huoneisiin. Mukava peitto sohvalla tai kaunis yksityiskohta käsinojalla …

Pehmeä ja ihana Elsaform-torkkupeitto. Vohvelikuvioinen, hapsut. Tyylikäs ja selkeälinjainen torkkupeitto sopii kodin kaikkiin huoneisiin. Mukava peitto sohvalla tai kaunis yksityiskohta käsinojalla tai sängyn päällä.

Huovat, torkkupeitot ja viltit – JYSK

Huovat, torkkupeitot ja viltit | JYSK

Ihanan pehmeä moderni huopa, viltti ja torkkupeitto. Myös tikatut torkkupeitot. Osta omasi lähimmästä myymälästä tai verkosta JYSK.fi.

RUSTA Sussan torkkupeitto – Kierrätyskeskus

Koko 120×150 cm 100 % polyesteriä.

Koko Suomi, Tori.fi

Pehmeä torkkupeitto Rusta, Matot ja tekstiilit, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, Tori. Pehmeä torkkupeitto Rusta. 5 €. 4 jou 10:42. Uusimaa. Myydään.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 82ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Torkkupeitot, viltit ja villahuovat | Sisustus – Hemtex

Pehmeitä torkkupeittoja, 100% villahuopia, upeita keinoturkishuopia ja vilttejä sisustamaan kotia ja lämmittämään viileänä iltana.

Pehmeitä torkkupeittoja, 100% villahuopia, upeita keinoturkishuopia ja vilttejä sisustamaan kotia ja lämmittämään viileänä iltana. Klikkaa & nouda 3 h päästä!

Huovat ja päiväpeitteet | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Huovat ja päiväpeitteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Huovat ja päiväpeitteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Rakastettu torkkupeitto – Finlayson

Rakastettu torkkupeitto

Valmistajan osoite: Rua de Sezim, 426, Candoso S. Tiago, Guimarães Tuotekoodi: 20633-5318-01-04. Materiaali & hoito-ohjeet. 80 % KIERRÄTETTYÄ PUUVILLAA/ 20 …

80 % Kierrätettyä Puuvillaa / 20 % PolyesteriPehmeä ja lämminDesign: Johanna Rautiainen Johanna Rautiaisen suunnittelema Rakastettu-kuosi on oodi elämän epätäydellisyydelle. Se kuvaa kangasta, jota on korjattu pistoin ja paikoin. Ne kertovat, että tekstiili on omistajalleen rakas – siitä ei ole hennottu luopua. Parsiminen ja paikkaaminen ovat osoitus aidosta kiintymyksestä ja huolenpidosta.Elämänmakuiselle Rakastettu-kuosille on helppo menettää sydämensä. Tutustu myös muihin Rakastettu-sarjan tekstiileihin!Rakastettu-kuosin tarina: Lähes kaikilla meillä on lempiasioita. Asioita, joita emme haluaisi millään heittää pois, vaikka aika olisikin jo tehnyt niille tehtävänsä. Korjaamme ja paikkaamme, vaikka olisi jo ehkä pitänyt luovuttaa. Rakastettu muistuttaa meitä siitä, että rakkaimmista asioista pidetään huolta ja niistä välitetään, vaikka ne eivät enää uutuudellaan hurmaisikaan. Siis korjaa ja parsi vähintään ne tärkeimmät kuluneet tekstiilisi ja luo niistä uusia tuotteita, jotka sisältävät rakkaita muistoja.

Keywords: rusta torkkupeitto, rusta viltti, rusta huopa, torkkupeitto rusta, rusta viltit