Nordrana ikea

NORDRANA Kori, 2 kpl, harmaa – IKEA

NORDRANA Kori, 2 kpl, harmaa. Kaikki NORDRANA-tarvikkeet ovat ainutlaatuisia, sillä ne ovat taitavien käsityöläisen valmistamia. Käsityöläisille tarjotaan reilut työolot ja palkat Vietnamin järjestäytyneissä ompelukeskuksissa.

NORDRANA Lokerikko, harmaa, 35×90 cm – IKEA

NORDRANA Kori, harmaa, 35x26x26 cm – IKEA

NORDRANA Kori, harmaa, 35x26x26 cm. Kaikki NORDRANA-tarvikkeet ovat ainutlaatuisia, sillä ne ovat taitavien käsityöläisen valmistamia. Käsityöläisille tarjotaan reilut työolot ja palkat Vietnamin järjestäytyneissä ompelukeskuksissa.

NORDRANA Lokerikko, sininen, 35×90 cm – IKEA

NORDRANA Lokerikko, sininen, 35×90 cm. Kaikki NORDRANA-tarvikkeet ovat ainutlaatuisia, sillä ne ovat taitavien käsityöläisen valmistamia. Käsityöläisille tarjotaan reilut työolot ja palkat Vietnamin järjestäytyneissä ompelukeskuksissa.

Lokerikot ja korit pitävät kylpyhuoneen järjestyksessä – IKEA

Näissä virkatuissa lokerikoissa ja koreissa mahtuu säilyttämään sekä suuria että pieniä tarvikkeita. Tuotteet ovat taitavien käsityöläisen valmistamia, ja käsityöläisille tarjotaan reilut työolot ja palkat.

NORDRANA Basket, set of 2, blue – IKEA

NORDRANA blue, Basket, set of 2 – IKEA

NORDRANA blue, Basket, set of 2. The NORDRANA accessories are all unique since they are hand-crocheted by skilled craftspeople with good working conditions and fair wages at organised weaving centres in Vietnam.

NORDRANA Hanging storage, blue, 35×90 cm – IKEA

NORDRANA-kori, 2-kappaletta – IKEA Fans Club

NORDRANA basket, set of 2 blue | IKEA Latvija

IKEA Latvija

Keywords: nordrana ikea, ikea nordrana