Ikea vuodekatos

Lasten vuodetarvikkeet & vuodekatokset – IKEA

Vuodekatos kutsuu ilottelemaan – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

Vuodekatos on sänkyyn helposti asennettava katos, joka toimii usein lukunurkkana tai pienenä majana. Tutustu vuodekatosvalikoimiimme!

SUFFLETT Vuodekatos, roosa, 70/80/90 – IKEA

Koko Suomi · Vuodekatos (2 erilaista verhoa) · Ikea Kura- vuodekatos, maatila · Pinkki vuodekatos · Ikea minnen sänky · Pinnasänky + patja + reunapehmuste.

SUFFLETT Vuodekatos, roosa, 70/80/90 Tämän vuodekatoksen avulla voit luoda lapsen sänkyyn helposti ja nopeasti kodikkaan ja suojaisan nurkkauksen. Mitoitettu 70, 80 ja 90 cm leveisiin sänkyihin. Katoksen alla voi lukea, levätä ja nukkua.

LÖVA Vuodekatos, vihreä – IKEA

LÖVA Vuodekatos, vihreä Vuodekatos kehdon, pinnasängyn tai sängyn yläpuolella auttaa luomaan rauhallisen nukkumapaikan, joka tekee lapsen huoneesta sadunomaisen kodikkaan. Täällä lapsesi nukkuu suloisia unia kuin prinssi tai prinsessa. Helppo pestä. Konepesu 40 °C.

KURA Vuodekatos, dinosaurus – IKEA

KURA Vuodekatos, dinosaurus. Tämän vuodekatoksen alla lapsi nukkuu mukavasti dinosaurusmaailman keskellä. Suuret ja voimakkaat dinosauruskaverit suojelevat hirviöiltä ja pimeässä vaanivilta vaaroilta.

KURA Vuodekatos, meren eläimet – IKEA

KURA Vuodekatos, meren eläimet Värikäs vedenalainen maailma on yhtä lumoava teltan ulko- ja sisäpuolelta, sillä teltta on tehty läpinäkyvästä kierrätyspolyesterimateriaalista. Vuodekatoksen lyhyet päädyt ovat avoimet, mutta se himmentää häikäisevää auringon tai valaisimien valoa.

Luo oma vuodekatos verhoilla – IKEA

Inspiraatiogalleria – IKEA

BRYNE Verkko, valkoinen – IKEA

BRYNE Verkko, valkoinen Helppo pitää puhtaana. Irrotettava ja konepestävä kangas.

Vauvojen vuodekatokset – Vauvan vuodekatos pinnasänkyyn

Vauvan vuodekatos pinnasänkyyn – Tilaa verkosta – IKEA

Pinnasängyn vuodekatos suojaa pientä nukkujaa ja on samalla turvallinen käyttää. Tilaa tyylikäs vuodekatos pinnasänkyyn verkkokaupasta tai vieraile myymälässä.

Vuodekatos (2 erilaista verhoa) – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 57ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea vuodekatos, vuodekatos ikea, ikea sänkykatos, sänkykatos ikea, ikea sänkyverho, katossänky ikea, ikea sängyn katos, ikea katos sänkyyn, ikea lasten sänkykatos