Ikea voxnan

VOXNAN-sarja – IKEA

VOXNAN-sarja – IKEA

VOXNAN-sarja

VOXNAN Suihkuhylly, kromattu, 25×6 cm – IKEA

VOXNAN Suihkuhylly, kromattu, 25×6 cm Kaikki, mitä tarvitset tasapainottamaan hektisiä aamuja. Perinteinen muotoilu ja siihen yhdistyvät lasi- ja kromiosat luovat kylpyhuoneelle houkuttelevan ja yhtenäisen ilmeen. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

VOXNAN Seinähylly + pyyheteline, kromiefekti, 68×28 cm

VOXNAN Seinähylly + pyyheteline, kromiefekti, 68×28 cm – IKEA

VOXNAN Seinähylly + pyyheteline, kromiefekti, 68×28 cm. Näiden tuotteiden avulla kylpyhuoneen aamuruuhka muuttuu hetkessä kiireettömiksi hetkiksi. Perinteinen muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat, kuten piiloruuvit ja kromattu pinta, luovat viehättävää ja yhtenäistä ilmettä kylppäriin.

VOXNAN Suihkusetti term sek, kromattu – IKEA

VOXNAN Suihkusetti term sek, kromattu Pää-/käsisuihkusetti, jossa on normaali ja voimakas suihkutoiminto. Lämpötilanrajoittimen (38 °C) ansiosta suihkusta ei saa vahingossa liian kuumaa vettä, ja sekoitinosan pinta on suunniteltu pysymään turvallisen lämpöisenä.

VOXNAN Yksiotehana + pohjaventtiili, kromattu – IKEA

VOXNAN Yksiotehana + pohjaventtiili, kromattu Kuumaa vettä ja energiaa säästyy aina, kun nostat vipua suoraan ylös, sillä hanasta tulee tällöin kylmää vettä. Näin voit välttää kuuman veden turhaa käyttöä päivittäisissä askareissa, kuten käsien tai hampaiden pesussa.

VOXNAN Saippuapumppu, kromiefekti – IKEA

VOXNAN Saippuapumppu, kromiefekti. Kaikki, mitä tarvitset tasapainottamaan hektisiä aamuja. Perinteinen muotoilu ja siihen yhdistyvät lasi- ja kromiosat luovat kylpyhuoneelle houkuttelevan ja yhtenäisen ilmeen.

VOXNAN Tanko+käsisuihkusetti, kromattu – IKEA

VOXNAN Tanko+käsisuihkusetti, kromattu. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

VOXNAN Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu – IKEA

VOXNAN Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

VOXNAN Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, 150 …

VOXNAN Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, 150 mm – IKEA

VOXNAN Termostaattinen sekoittaja suihku, kromattu, 150 mm Lämpötilanrajoittimen (38 °C) ansiosta suihkusta ei saa vahingossa liian kuumaa vettä, ja sekoitinosan pinta on suunniteltu pysymään turvallisen lämpöisenä. Suihkuun kuuluvan hyllyn ansiosta shampoopullot saa kätevästi käden ulottuville.

Keywords: ikea voxnan, voxnan ikea