Ikea variera

Keittiön säilytysratkaisut VARIERA-sarjasta – IKEA

Keittiön säilytysratkaisut VARIERA-sarjasta – IKEA

Keittiökaappien järjestäjiä tai keittiövälineteline etsinnässä? Keittiön VARIERA-säilytysratkaisut on täydellinen resepti, kun kaipaat järjestystä. Tilaa keittiövälineteline!

VARIERA Laatikko, korkeakiilto valkoinen, 24×17 cm – IKEA

VARIERA Laatikko, korkeakiilto valkoinen, 24×17 cm. VARIERA-laatikko on helppo siirtää paikasta toiseen, koska siinä on kaksi kädensijaa, joista saa hyvän otteen. Auttaa pitämään keittiön järjestyksessä.

VARIERA Hyllysisuste, valkoinen, 32x28x16 cm – IKEA

VARIERA Hyllysisuste, valkoinen, 32x28x16 cm Juuri kun luulit, että kaappitila on loppumassa, tämä upotettava hylly tulee apuun. Sijoittamalla kaappiin yhden tai useamman upotettavan hyllyn saat helposti lisää säilytystilaa. Kaapin sisältö on helposti nähtävillä ja saatavilla.

VARIERA Tiivistyspakkaus – IKEA

VARIERA Tiivistyspakkaus Ehkäisee mahdollisten putkivuotojen aiheuttamia vakavia vaurioita. Käytä tätä tiivistyspakkausta yhdessä VARIERA-vuotosuojan kanssa pitääksesi kaappisi raikkaana ja uudenveroisena vuosikausia. Tiivistää putkia ympäröivät aukot tiskialtaan alla olevissa kaapeissa.

VARIERA Laatikonmatto, läpikuultava, 150 cm – IKEA

VARIERA Laatikonmatto, läpikuultava, 150 cm Keittiöpuuhat sujuvat mukavammin, jos aterimet ja keittoastiat eivät kolise toisiaan vasten. Laatikonmatto vaimentaa ääniä ja suojaa laatikoita ja hyllylevyjä naarmuuntumiselta. Vaimentaa ääniä ja suojaa laatikoita ja hyllylevyjä naarmuuntumiselta.

VARIERA Vuotosuoja kaappiin – IKEA

VARIERA Vuotosuoja kaappiin Ehkäisee mahdollisten putkivuotojen aiheuttamia vakavia vaurioita. Suojaa kaappia myös jätteiltä, jotka jäteastian sijaan päätyvätkin kaapin pohjalle. Suojaa roiskeilta ja naarmuilta. Helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

VARIERA Kattilankansiteline, ruostumaton teräs – IKEA

VARIERA Kattilankansiteline, ruostumaton teräs Hujan hajan olevat kattilankannet vievät turhaa tilaa laatikoissa tai hyllyillä – eikä tarvitsemaasi kantta tunnu löytyvän millään. Tämä kattilankansiteline pitää kaikki kannet paikallaan ja helposti löydettävissä.

VARIERA Peitetulppa, valkoinen – IKEA

VARIERA Peitetulppa, valkoinen. Kun kaapit ja hyllyt on asennettu, voit peittää käyttämättömät valmiiksi poratut reiät näillä peitetulpilla. Helppo keino viimeistellä kaappien sisätilojen ilme.

VARIERA Ulos vedettävä säiliö, valkoinen – IKEA

VARIERA Ulos vedettävä säiliö, valkoinen. Ihanteellinen pienten tavaroiden säilyttämiseen tiskialtaan alla tai siivouskaapissa. Säiliö on ulosvedettävä, joten pesusienet ja kumihanskat ovat hyvin näkyvillä ja saatavilla.

Keywords: ikea variera, variera ikea