Ikea työkalut

Työkalut – Pihdit, ruuvimeisselit ja muut työkalut – IKEA

Työkalut – Pihdit, ruuvimeisselit ja muut työkalut – IKEA

Työkalut helpottavat ja nopeuttavat kotisi pienissä korjauksissa ja muutostöissä. Pihdit, ruuvimeisseli, vasara ̶ monessa pienessäkin korjauksessa tarvitaan …

Työkalut helpottavat huonekalujen kokoamista ja asennusta. Klikkaa IKEA-verkkokauppaan, katso kaikki työkalut ja pian pääset nikkaroimaan kotiasi.

FIXA Työkalusetti 17 osaa – IKEA

Kiinnitystarvikkeet ovat kodinkunnostajan ensiapulaukku. Valikoimastamme löydät kaikki tärkeimmät tarvikkeet ja työkalut, joita kodissasi eniten tarvitset.

FIXA Työkalusetti 17 osaa. FIXA-sarjasta löydät työkalut ja varusteet, joilla saat kodin kuntoon. Täydennä jo olemassaolevaa työkalupakkia tai rakenna aloituspaketti tulevaisuuden projekteja varten.

FIXA-sarjan kodin työkalusarja kodin joka tarpeeseen – IKEA

FIXA-sarjan kodin työkalusarja kodin joka tarpeeseen – IKEA

Kun säilytät työkaluja pyörillä varustetussa tarjoiluvaunussa, ne on helppo siirtää lähelle korjaus- tai huoltokohdetta (esimerkiksi makuuhuoneeseen reiän …

IKEA FIXA -sarjan tuotteet ovat tarvikkeita, jotka kannattaa laittaa ostoskoriin, kun tarvitset kiinnitykset tauluille ja huonekaluille. Kodin työkalusarja ja työkalusetti tarvikkeineen on aina hyvä olla lähellä. Tule ostoksille!

Kiinnitystarvikkeet kodinkunnostajalle ja remontointiin – IKEA

Kiinnitystarvikkeet kodinkunnostajalle ja remontointiin – IKEA

Kiinnitystarvikkeet auttavat, kun mm. huonekaluja kiinnitetään seinään. Tutustu kiinnitystarvikkeisiin, tilaa verkkokaupasta ja ala nikkaroimaan!

Helposti siirreltävä työkalukärry – IKEA

Kun säilytät työkaluja pyörillä varustetussa tarjoiluvaunussa, ne on helppo siirtää lähelle korjaus- tai huoltokohdetta (esimerkiksi makuuhuoneeseen reiän poraamista varten tai autotalliin pyöränrenkaan paikkausta varten).

FIXA Ruuvinväännin/pora, li-ioniakku, 14.4 V – IKEA

FIXA Ruuvinväännin/pora, li-ioniakku – IKEA

FIXA Ruuvinväännin/pora, li-ioniakku. FIXA-sarjasta löydät työkalut ja varusteet, joilla saat kodin kuntoon. Täydennä jo olemassaolevaa työkalupakkia tai rakenna aloituspaketti tulevaisuuden projekteja varten.

FIXA Työkalusetti 2 osaa – IKEA

FIXA Työkalusetti 2 osaa. Tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä tehtyihin tiskipöytiin tehtävän hanan reiän rei’ittämiseen. Voidaan käyttää myös kupariputkien sahaamiseen.

FIXA Ruuvinväännin/pora, li-ioniakku, 7.2 v – IKEA

FIXA Ruuvinväännin/pora, li-ioniakku, 7.2 v. FIXA-sarjasta löydät työkalut ja varusteet, joilla saat kodin kuntoon.

FIXA Ruuvinväännin, li-ioniakku, 3.6 v – IKEA

FIXA Ruuvinväännin, li-ioniakku, 3.6 v. FIXA-sarjasta löydät työkalut ja varusteet, joilla saat kodin kuntoon.

Keywords: ikea työkalut