Ikea stuk

STUK-sarja – Sopii täydellisesti PLATSA-vaatekaappeihin

STUK-sarja – Sopii täydellisesti PLATSA-vaatekaappeihin – IKEA

STUK-sarjan säilytyslaukut ja lokerikot sopivat täydellisesti PLATSA-vaatekaappeihin ja muihin vaatekaappien. Säilytä vaatteet kauniisti STUK-tuotteissa!

STUK Lokerikko, valkoinen, 34x51x18 cm – IKEA

STUK Lokerikko, valkoinen, 34x51x18 cm Omista yksi laatikko sukille ja toinen urheiluvaatteille tai viikatuille puseroille. Näillä laatikoilla otat kaiken irti säilytystilasta. Käytä yhdessä muiden STUK-sarjan tuotteiden kanssa ja laita kodin säilytys kerralla kuntoon.

STUK Säilytyslaatikko, valkoinen, 26x20x6 cm – IKEA

STUK Säilytyslaatikko, valkoinen, 26x20x6 cm Pieneen säilytyslaatikkoon voi lajitella sukat, alusvaatteet tai asusteet, jolloin kaaos talttuu. Se sopii kapeaankin vetolaatikkoon, ja tarvittaessa säilytyslaatikoita voi hankkia useamman. Etikettipidikkeet ja laput helpottavat tavaroiden löytämistä.

STUK Lokerikko, 7 lokeroa, valkoinen/harmaa, 30x30x90 cm

STUK Lokerikko, 7 lokeroa, valkoinen/harmaa, 30x30x90 cm – IKEA

STUK Lokerikko, 7 lokeroa, valkoinen/harmaa, 30x30x90 cm Tarvitsetko lisää hyllyjä vaatteille ja asusteille? Ripusta tämä ruudullinen lokerikko vaatekaappiin tai erilliseen vaatetelineeseen. Osa STUK-sarjaa, josta löydät tuotteita sekä suurten että pienten tavaroiden järjestämiseen.

STUK Säilytyslaukku, valkoinen/harmaa, 34x51x28 cm

STUK Säilytyslaukku, valkoinen/harmaa, 34x51x28 cm – IKEA

STUK Säilytyslaukku, valkoinen/harmaa, 34x51x28 cm. Laatikko sopii vaatekaapin päälle tai sisälle. Se on kätevä säilytyspaikka niin kausivaatteille kuin vuodevaatteillekin, sillä se suojelee niitä pölyltä.

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 34x51x28 cm

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 34x51x28 cm – IKEA

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 34x51x28 cm Vallitseeko vaatekaapissasi tai avohyllyilläsi sekasotku? Tämän säilytyslaatikon avulla voit järjestää vaatteesi ja muut tavarasi suojaan lialta ja pölyltä. Säilytä kausivaatteet, tyyny tai vuodevaatteet pölyltä suojassa.

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 71x51x18 cm

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 71x51x18 cm – IKEA

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 71x51x18 cm Säilytyslaatikossa säilytät kausivaatteita, ylimääräisiä vuodevaatteita tai mitä tahansa muita esineitä, jotka haluat pitää pölyltä ja lialta suojattuna. Laatikko on suuri ja tukeva, ja se mahtuu kätevästi piiloon sängyn alle.

STUK Vaatepussi, 3 kpl, valkoinen/harmaa – IKEA

STUK Vaatepussi, 3 kpl, valkoinen/harmaa. Suojaa vaatteita pölyltä.

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 55x51x18 cm

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 55x51x18 cm – IKEA

STUK Säilytyslaukku, vaalea harmaanvihreä, 55x51x18 cm Tukevassa säilytyslaatikossa säilytät kausivaatteita, ylimääräisiä vuodevaatteita tai mitä tahansa muita esineitä, jotka haluat pitää pölyltä ja lialta suojattuna. Voit asettaa sen esimerkiksi vaatekaappiin tai sängyn alle.

Keywords: ikea stuk, stuk ikea