Ikea pelit

Perhepelit ja korttipelit pelihetkiin perheen kanssa – IKEA

Perhepelit ja korttipelit pelihetkiin perheen kanssa – IKEA

Pelit lapsille. Meiltä löydät perhepelit, kuten tornipelin lapsille. Perhepelit kannustavat loogisen ajattelun ja taitojen kehittämiseen. Tutustu!

Pelivarusteet – IKEA

Pelitarvikkeet – Pelihiirimatto tietokonepelaamiseen – IKEA

Vie pelisi täysin uudelle tasolle! Tutustu IKEA-valikoiman eeppisiin pelivarusteisiin, jotka siivittävät sinut kohti uusia voittoja.

Pelitarvikkeet kuten pelihiirimatto, juoma- tai kuuloketeline ja niskatyyny tekevät pelihetkistä mukavampaa. Katso pelivarusteet ja osta hiirimatto pelaamiseen!

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Pelaamiseen sopivat huonekalut – Pelihuone sisustus – IKEA

Onhan pelihuone sisustus kunnossa? IKEA-valikoiman pelaajan kalusteet siivittävät sinut uusiin voittoihin kuin ammattipelaajan konsanaan. Koe malliston …

Onko pelihuone sisustus kunnossa? Löydä ergonomiset pelaajan huonekalut ja pelikalusteet. Tutustu ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan.

BASTUA-muistipeli | IKEA x Marimekko

BASTUA-muistipeli | IKEA x Marimekko – IKEA

Marimekko -mallistoon pelaamalla muistipeliä ja voita! Voita itsellesi yhteistyössä Marimekon kanssa tehdyn BASTUA-malliston tuotteita sekä alennuskoodeja!

Pelaa BASTUA-muistipeliä! Voit voittaa yhteistyössä Marimekon kanssa tehdyn BASTUA-malliston tuotteita. Mallisto on saatavilla maaliskuussa, rajoitettu erä!

Pelipöydät & säädettävät pelipöydät – Tilaa verkkokaupasta

Pelipöydät & säädettävät pelipöydät – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Pelaaminen sujuu, kun kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Voit myös kustomoida pelipöydän pinnan omaan tyyliisi sopivaksi. Nosta pelisi uudelle tasolle.

Pelipöydät tavaratalossa ja verkkokaupassa. Säädettävä pelipöytä on ratkaisu parempaan ergonomiaan. Meiltä mm. valkoinen pelipöytä ja musta pelipöytä.

Lelut – Laadukkaat ja edulliset lasten lelut – IKEA

Lelut – Laadukkaat ja edulliset lasten lelut – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

Lelut ja leikkiminen ovat lasten työtä. Hauskat ja turvalliset lelut ovat lasten mieleen ja kannustavat mielikuvitusleikkiin. Myös kehittävät lelut!

LUSTIGT Tikkapeli – IKEA

Tämä tikkapeli sopii myös pienille lapsille. Pienissä hahmoissa on tarranauhat, ja käännettävän taulun avulla voi opetella sekä numeroita että värejä.

LUSTIGT Tikkapeli Tämä tikkapeli sopii myös pienille lapsille. Pienissä hahmoissa on tarranauhat, ja käännettävän taulun avulla voi opetella sekä numeroita että värejä. Liikunta kehittää lapsen motorisia taitoja ja koordinaatiota, ja siitä muodostuu terveellinen elämäntapa.

Luo joka gamerin kadehtima peliluola kotiisi – IKEA

Puuttuuko peliluolastasi täydellinen pelipöytä tai pelituoli? Ei hätää – valikoimamme pelituolit ja -pöydät rientävät apuun. Pelien parissa vierähtää usein …

Vinkeillämme rakennat peliluolan jossa on gaming-kalusteet kohdillaan. Ideamme auttavat sinua sopivan pelituolin, pelipöydän ja pelitarvikkeiden valinnassa.

Siivitä pelisi uudelle tasolle sopivalla pelituolilla – IKEA

Päivitä pelipisteesi seuraavalle levelille. IKEA-pelimallisto on nyt entistäkin laajempi. Tutustu uuteen STYRSPEL-pelituoliin – se pitää olosi viileänä ja …

Tutustu uuteen ergonomiseen ja laadukkaaseen pelituoliimme. Pelimallistomme avulla luot unelmiesi pelipisteen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi jo tänään!

Keywords: ikea pelit