Ikea omtänksam

OMTÄNKSAM-mallisto – Valikoimassa mm. seniorituoli

OMTÄNKSAM-mallisto – Valikoimassa mm. seniorituoli – IKEA

2.4.2020 — OMTÄNKSAM-erikoismalliston tuotteet ovat luotu ihmisten erilaisiin tarpeisiin, jotka vaihtelevat elämän erilaisissa vaiheissa.

Tuotteisiin on helppo tarttua kiinni, ne eivät luista otteesta ja istuminen sekä nouseminen on tehty helpoksi. Katso seniorituolit ja muut tuotteet.

OMTÄNKSAM Nojatuoli, Gunnared tummanharmaa – IKEA

OMTÄNKSAM Lepotuoli, Gunnared tummanharmaa – IKEA

OMTÄNKSAM Lepotuoli, Gunnared tummanharmaa. Nojatuoliin on helppo istahtaa ja siitä on helppo nousta. Siitä löytyvät myös korkea selkänoja, ristiselän tuki, käsinojataskut ja käännettävä istuintyyny pestävällä päällisellä.

OMTÄNKSAM Nojatuoli ja rahi, Gunnared tummanharmaa

OMTÄNKSAM Nojatuoli ja rahi, Gunnared tummanharmaa – IKEA

OMTÄNKSAM Nojatuoli ja rahi, Gunnared tummanharmaa

OMTÄNKSAM Rahi, kallistettu muoto, Gunnared … – IKEA

OMTÄNKSAM Rahi, kallistettu muoto, Gunnared tummanharmaa – IKEA

OMTÄNKSAM Rahi, kallistettu muoto, Gunnared tummanharmaa. Tämä kallistettu rahi parantaa väsyneiden jalkojen verenkiertoa. Sopii erinomaisesti yhteen OMTÄNKSAM-malliston samantyylisen, ajatuksella suunnitellun nojatuolin kanssa.

Ergonominen IKEA OMTÄNKSAM-mallisto

Ergonominen IKEA OMTÄNKSAM-mallisto – IKEA

Toukokuussa IKEA-tavarataloihin saapuva OMTÄNKSAM-erikoismallisto tekee arjesta helpompaa kaikille, fyysisistä ominaisuuksista riippumatta. Ergonomia-asiantuntijoiden kanssa kehitetyssä mallistossa yhdistyvät toiminnalliset ratkaisut sekä kaunis ja kestävä muotoilu.

OMTÄNKSAM Kenkälusikka, antrasiitti – IKEA

OMTÄNKSAM Kenkälusikka, antrasiitti Tukeva ja tavallista pidempi kenkälusikka, jonka ansiosta kenkiä pukiessa ei tarvitse kumartua. Kuuluu OMTÄNKSAM-mallistoon, jonka tuotteet tarjoavat apua arkiaskareisiin.

OMTÄNKSAM Istuintyyny, Orrsta vaaleanharmaa, 40×40 cm

OMTÄNKSAM Istuintyyny, Orrsta vaaleanharmaa, 40×40 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Istuintyyny, Orrsta vaaleanharmaa, 40×40 cm Istuintyynyn täytteenä on pehmeää, kehoa myötäilevää vaahtomuovia, ja konepestävä kangaspäällinen pitää tyynyn paikallaan. Kuuluu OMTÄNKSAM-mallistoon, jonka tuotteet on suunniteltu ajatuksella.

OMTÄNKSAM Maljakko, vaaleanharmaa – IKEA

OMTÄNKSAM Maljakko, vaaleanharmaa. Muotonsa ansiosta tämä maljakko on helppo nostaa, kantaa ja pestä. Saatavana myös pienemmässä koossa.

OMTÄNKSAM Maljakko, vaaleanharmaa, 18 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Maljakko, vaaleanharmaa, 18 cm Muotonsa ansiosta tämä maljakko on helppo nostaa, kantaa ja pestä. Saatavana myös isommassa koossa. Kuuluu OMTÄNKSAM-mallistoon, joka sisältää ergonomisia ja ajatuksella suunniteltuja tuotteita. Näyttävä katseenvangitsija myös ilman kukkia.

Keywords: ikea omtänksam, omtänksam ikea