Ikea jättityyny

SKOGSFRÄKEN Tyyny, korkea, 70×90 cm – IKEA

Tyyny pehmentää maailmaa. Yksi tärkeimmistä hyvän unen tekijöistä on sopivan tyynyn valinta. Jotkut pitävät korkeasta ja pehmeästä tyynystä, toiset suosivat …

SKOGSFRÄKEN Tyyny, korkea, 70×90 cm Tukea antavassa tyynyssä on pehmeä polyesteritäyte ja hengittävä, kosteutta imevä puuvilla-/lyocellpäällinen. Nukut niin makoisasti, ettet malta odottaa unten maille pääsyä! Jos nukut kyljelläsi tai selälläsi ja tarvitset tueksi korkean tyynyn, valitse tämä tuote.

Tyynyt – Tilaa tyyny ja vartalotyyny verkkokaupasta – IKEA

Tyynyt – Tilaa tyyny ja vartalotyyny verkkokaupasta – IKEA

SKOGSFRÄKEN Tyyny, matala, 50×60 cm Tukea antavassa tyynyssä on pehmeä polyesteritäyte ja hengittävä, kosteutta imevä puuvilla-/lyocellpäällinen.

Tyyny on ihana asia, ja hyvä tyyny vieläkin ihanampi. Meiltä ihanat, laadukkaat ja edulliset tyynyt. Tilaa IKEA-tyyny ja vartalotyyny verkosta!

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Tyynyliinat. Tyynyliina on käytännöllinen ja kaunis vuodevaate. Tyynyliinamme on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten Better Cotton – …

Koristetyynyt, ja niiden värit sekä kuviot tekevät sisustuksesta persoonallisen. Uudet koristetyynynpäälliset piristävät kotiasi helposti. Tutustu!

Koristetyynyt – Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – IKEA

Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Tekokuitutyynyt. Tekokuitutyyny on monille hyvä vaihtoehto tyynyksi, sillä se on helppohoitoinen ja pehmeä tyyny, jonka avulla nukkuu hyvin ja pitkään …

Sisustustyyny ja sohvatyyny ovat kaunis ja käytännöllinen sisustuselementti. Löydä kattava valikoima sisustustyynyjä ja sohvatyynyjä. Tutustu valikoimaan!

SKOGSFRÄKEN Tyyny, matala, 50×60 cm – IKEA

… kelvollinen tyynyliina, mutta “lipare” voisi olla hieman isompi, jotta tyyny pysyy sisällä. Nyt se on niin lyhyt, että tyyny livahtaa sen ohi ja ulos.4.

SKOGSFRÄKEN Tyyny, matala, 50×60 cm Tukea antavassa tyynyssä on pehmeä polyesteritäyte ja hengittävä, kosteutta imevä puuvilla-/lyocellpäällinen. Nukut niin makoisasti, ettet malta odottaa unten maille pääsyä! Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

Tyynyliina jokaiseen kotiin – IKEA

Tyynyliina jokaiseen kotiin – IKEA

GRÖNAMARANT Tyyny, korkea, 50×90 cm Tuo makuuhuoneeseen ylellistä hotellitunnelmaa suurella ja mukavalla tyynyllä. Tyynyssä on tukeva sisus, jota ympäröi …

Tyynyliina on parhaimmillaan pehmeä ihoa vasten ja kaunis sisustuselementti. Tutustu laajaan valikoimaamme tyynyliinoja!

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä tyyny – IKEA

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä tyyny – IKEA

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä vaihtoehto, joka löytyy monien kodista. Tutustu tyynyvalikoimaamme ja löydä suosikkisi. 90 päivän vaihto-oikeus.

ULLVIDE Tyynyliina, valkoinen, 70×90 cm – IKEA

ULLVIDE Tyynyliina, valkoinen, 70×90 cm Puuvilla-lyosellisekoite imee ja kuljettaa kosteuden pois iholta, minkä ansiosta nukkuminen on miellyttävämpää.

GRÖNAMARANT Tyyny, korkea, 50×90 cm – IKEA

GRÖNAMARANT Tyyny, korkea, 50×90 cm Tuo makuuhuoneeseen ylellistä hotellitunnelmaa suurella ja mukavalla tyynyllä. Tyynyssä on tukeva sisus, jota ympäröi pehmoinen täyte. Kaksinkertainen terereuna tekee tyynystä mukavamman. Ulkopinta on ylellisen pehmeää ja kestävästi tuotettua puuvillaa.

Keywords: ikea jättityyny