Ikea janinge

JANINGE Tuoli, valkoinen – IKEA

JANINGE Tuoli, valkoinen. Suunnittelijamme halusivat ratkaista muotoilun, toiminnan ja laadun yhtälön ja loivat JANINGE-tuolin. Riittävän kestävä ravintolakäyttöön, ja muotoilunsa ansiosta tuolin haluaa viedä myös kotiin.

JANINGE Baarijakkara, valkoinen, 76 cm – IKEA

JANINGE Baarijakkara, valkoinen, 76 cm Suunnittelijamme halusivat ratkaista muotoilun, toiminnan ja laadun yhtälön ja loivat JANINGE-tuolin. Riittävän kestävä ravintolakäyttöön, ja muotoilunsa ansiosta tuolin haluaa viedä myös kotiin. Kuppimaisen istuimen ansiosta tuolissa on mukava istua.

JANINGE Käsinojallinen tuoli, harmaa – IKEA

JANINGE Käsinojallinen tuoli, harmaa. Suunnittelijamme halusivat ratkaista muotoilun, toiminnan ja laadun yhtälön ja loivat JANINGE-tuolin. Riittävän kestävä ravintolakäyttöön, ja muotoilunsa ansiosta tuolin haluaa viedä myös kotiin.

MELLTORP / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen … – IKEA

MELLTORP / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/valkoinen, 125 cm – IKEA

MELLTORP / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/valkoinen, 125 cm Tämä pöytä sopii monille, niin minimalisteille kuin kestävän pöydän vaativille perheillekin. Pöydän voi sijoittaa keittiöön tai ruokailutilaan. Puhdaslinjainen muotoilu sopii moniin eriin tyyleihin. Tilaa 4:lle.

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen … – IKEA

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm – IKEA

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm Kestävä ruokailuryhmä, jonka ansiosta suurtenkin päivällisten järjestäminen käy helposti. Pöydän jatkaminen onnistuu yhdeltäkin henkilöltä, ja pöydän ääressä on hyvin tilaa tuoleille, sillä kaikki pöydän jalat on sijoitettu kulmiin.

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen … – IKEA

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm – IKEA

VANGSTA / JANINGE Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/valkoinen, 120/180 cm Kestävä ruokailuryhmä, jonka ansiosta suurtenkin päivällisten järjestäminen käy helposti. Pöydän jatkaminen onnistuu yhdeltäkin henkilöltä, ja pöydän ääressä on hyvin tilaa tuoleille, sillä kaikki pöydän jalat on sijoitettu kulmiin.

JANINGE Chair, white – IKEA

JANINGE Chair, white. Challenged to solve the equation of combining design, function and quality in one chair, our designers came up with JANINGE chair. Durable enough for restaurant use – with a design you want to take home.

IKEA PS 2012 / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, bambu …

IKEA PS 2012 / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, bambu/valkoinen, 138 cm – IKEA

IKEA PS 2012 / JANINGE Pöytä + 4 tuolia, bambu/valkoinen, 138 cm Kooltaan ja mittasuhteiltaan siro pöytä mahtuu hyvin myös pieniin tiloihin. Pöytälevy on erittäin vahvaa bambua.

Laadukkaat kahvilatuolit ja ravintolatuolit yritykselle – IKEA

Laadukkaat kahvilatuolit ja ravintolatuolit yritykselle – IKEA

Bistro tuolit, kahvilatuolit, ravintolatuolit ja muut laadukkaat julkitilakäyttöön sopivat pinottavat tuolit edullisesti meiltä. Katso kahvilatuolit!

Keywords: ikea janinge, janinge ikea