Ikea jääkaappi

Jääkaapit & pakastimet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Jääkaapit & pakastimet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Tarjoamme laajan valikoiman erityyppisiä ja -muotoisia jääkaappeja ja pakastimia. Tutustu mallistoomme ja löydä keittiöösi sopiva malli. Jääkaapeissamme ja …

Jääkaapit ja pakastimet taatusti hyvään hintaan. IKEA-jääkaappi säästää energiaa ja IKEA-pakastin ei sulatusta kaipaa. Katso valikoimamme ja tule ostoksille!

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet – IKEA

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet – IKEA

Laajasta valikoimastamme vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet taatusti sopuhintaan. Jääkaappi, jossa pakastielokero myös pieneen tilaan.

Jääkaapit ja pakastimet sopivat ENHET-keittiösarjaan – IKEA

Jääkaapit ja pakastimet sopivat ENHET-keittiösarjaan – IKEA

Jääkaapit ja pakastimet ENHET-sarjalle. Kattava valikoima tuotteita ENHET-keittiöösi. Tutustu ja tilaa verkosta tai vieraile tavaratalossa.

Integroitavat jääkaappi-pakastimet – IKEA

Integroitava jääkaappi – Integroitavat jääkaappi-pakastimet – IKEA

Etsitkö integroitavaa jääkaappia pieneen keittiöön tai integroitavaa jääkaappi-pakastinta lapsiperheeseen? Meiltä integroitavat jääkaapit taatusti sopuhintaan.

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l – IKEA

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l Pieni jääkaappi pieneen keittiöön. Sopii mainiosti myös kellariin, autotalliin, vierashuoneeseen, soluasuntoon tai oikeastaan ihan mihin tahansa. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, …

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 118/52 l – IKEA

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 118/52 l Tästä vapaasti sijoitettavasta jääkaappipakastimesta löydät kaikki perustoiminnot. Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta hyllyvälejä on helppo säätää tarpeen mukaan, ja läpinäkyvien laatikoiden sisältö on heti näkyvissä.

TINAD Jää-/pakastinkaappi, IKEA 550 integroitu, 210/79 l

TINAD Jää-/pakastinkaappi, IKEA 550 integroitu, 210/79 l – IKEA

TINAD Jää-/pakastinkaappi, IKEA 550 integroitu, 210/79 l Jääkaappipakastin, jossa siirrettävät hyllylevyt ja pulloteline. Saat tilaan yhtenäistä ilmettä, kun piilotat laitteen muun keittiön kanssa yhteensopivan oven taakse.

FRYSA Jääkaappi, IKEA 700 integroitu, 314 l

FRYSA Jääkaappi, IKEA 700 integroitu, 314 l – IKEA

FRYSA Jääkaappi, IKEA 700 integroitu, 314 l Tilava ja energiatehokas jääkaappi, jossa hipaisukytkin ja automaattinen sulatus. Luot keittiöön yhtenäistä ilmettä, kun piilotat jääkaapin keittiön muiden ovien kanssa samanlaisen oven taakse. Sopii hyvin yhteen FRYSA-pakastimen kanssa.

PÅKALLA Jää-/pakastinkaappi, IKEA 300 vapaasti seisova …

PÅKALLA Jää-/pakastinkaappi, IKEA 300 vapaasti seisova/valkoinen, 216/95 l – IKEA

PÅKALLA Jää-/pakastinkaappi, IKEA 300 vapaasti seisova/valkoinen, 216/95 l Tämän jääkaappipakastimen pinta on valkoinen, ja siinä on integroidut kahvat ja pelkistetyn linjakas muotoilu. Jääkaapin oven säädettäviin säilytyslokeroihin mahtuu erikorkuisia pulloja.

Keywords: ikea jääkaappi, ikea jääkaappipakastin, ikea jääkaappi pakastin, ikea pakastin, jääkaappi ikea, ikea jääkaapit, jääkaappipakastin ikea