Ikea billy hyllylevy

BILLY Lisähyllylevy, valkoinen, 36×26 cm – IKEA

Leveys: 36 cm ; Syvyys: 26 cm ; Paksuus: 2 cm ; Enimmäiskuormitus/hyllylevy: 14 kg.

BILLY Lisähyllylevy, valkoinen, 36×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY Lisähyllylevy, valkoinen, 76×26 cm – IKEA

BILLY Lisähyllylevy, valkoinen, 76×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, …

BILLY Lisähyllylevy, valkoinen, 76×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 76×26 cm – IKEA

Leveys: 76 cm ; Syvyys: 26 cm ; Enimmäiskuormitus/hyllylevy: 10 kg ; Pinta: 0.20 m².

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 76×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY Lisähyllylevy, mustanruskea, 36×26 cm – IKEA

BILLY Lisähyllylevy, mustanruskea, 36×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, …

BILLY Lisähyllylevy, mustanruskea, 36×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY-sarja – Toimiva ja muuntautumiskykyinen – IKEA

BILLY-sarja – Toimiva ja muuntautumiskykyinen – IKEA

BILLY-hylly on muuntautumiskykyinen. Sinä käytät ja täytät BILLY-hyllyn kuten itse haluat, siksi tämä IKEA-hylly on niin rakastettu. Suunnittele omasi!

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 36×26 cm – IKEA

Mitat ; Leveys: 36 cm ; Syvyys: 26 cm ; Enimmäiskuormitus/hyllylevy: 5 kg ; Pinta: 0.09 m².

BILLY Lisähyllylevy, lasi, 36×26 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY Kirjahylly, valkoinen, 80x28x202 cm – IKEA

Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta hyllyvälejä voi säätää tarpeen mukaan. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi …

BILLY Kirjahylly, valkoinen, 80x28x202 cm. On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien.

BILLY – osat & sisusteet – IKEA

BILLY – osat & sisusteet – IKEA

BILLY on paljon muutakin kuin pelkkä kirjahylly. Eikä siihen tarvitse laittaa pelkkiä kirjoja. Täältä löydät sopivat sisusteet ja lisäosat tavaroille, …

BILLY – osat & sisusteet kaikki kätevästi koottuna yhdelle sivulle. Löydä helposti tarvitsemasi ja tule ostoksille tavarataloon tai vekkokaupaan.

BILLY Kirjahylly, valkoinen, 40x28x106 cm – IKEA

BILLY Kirjahylly, valkoinen, 40x28x106 cm On arvioitu, että joka viides sekunti … Muistan olleeni erityisen tyytyväinen siihen, että sen hyllylevyt ovat …

BILLY Kirjahylly, valkoinen, 40x28x106 cm On arvioitu, että joka viides sekunti maailmassa myydään yksi BILLY-kirjahylly. Tämä on mieletön juttu, sillä BILLY on löytynyt valikoimastamme jo vuodesta 1979 lähtien. Se on lukutoukkien paras kaveri, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen.

Keywords: ikea billy hyllylevy