Etuovi alppila

Myytävät asunnot Alppila, Helsinki: 58 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 58 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Alppila, Oulu: 7 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Alppila, Oulu: 9 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 7 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Alppila, Oulu. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 9 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Alppila, Oulu. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät yksiöt Alppila, Helsinki: 30 kpl – Etuovi.com

Myytävät yksiöt Alppila, Helsinki: 29 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 30 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Yksiöt alueella Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 29 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Yksiöt alueella Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Helsinki · Alppila, Helsinki: 97 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 97 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Helsinki · Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 97 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Helsinki · Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Asuminen alueella Alppila – Helsinki asuinalueena – Etuovi.com

Asuminen alueella Alppila – Helsinki: Katso asuntojen hinnat ja Alppila – Helsinki asuinalueena – Etuovi.com

Alppilan kaupunginosa sijaitsee Helsingin keskikaupungin pohjoispuolella ja sen viereisiä kaupunginosia ovat Pasila ja Kallio.

Katso myytävät asunnot paikassa Alppila, Helsinki! Etuovi.comissa on myynnissä juuri nyt 58 kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat myytävät asunnot. Alppila, Helsinki tarjoaa runsaan valikoiman erityyppisiä ja -hintaisia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!

Betonimiehenkatu 11, Alppila, Oulu – Kerrostalo – Etuovi.com

Myydään Kerrostalo, 3 huonetta – Oulu, Alppila, Betonimiehenkatu 11 – Etuovi.com 1331691

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 3h, k, kph, s, erill.wc, vh, 71.5 m², 195 000 € – Oulu, Alppila, Betonimiehenkatu 11. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät yksiöt Alppila, Helsinki · Alppila, Helsinki: 0 kpl

Myytävät yksiöt Alppila, Helsinki · Alppila, Helsinki: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Yksiöt … Hakuehdot: Alppila, Helsinki · Alppila, Helsinki · 1h · homes-for-sale.

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Yksiöt alueella Alppila, Helsinki · Alppila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Porvoonkatu 23, Alppila, Helsinki – Kerrostalo – Etuovi.com

Myydään Kerrostalo, 3 huonetta – Helsinki, Alppila, Porvoonkatu 23 – Etuovi.com u68363

Asunnon sijainti on keskeinen: Vieressä ovat Alppilan, Kallion ja Triplan palvelut sekä Konepajan viihtyisä alue ja lukuisia puistoja.

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 3h + k + kph + las.parv, 58.5 m², 398 000 € – Helsinki, Alppila, Porvoonkatu 23. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Porvoonkatu 19, Alppila, Helsinki – Kerrostalo – Etuovi.com

Myydään Kerrostalo, 3 huonetta – Helsinki, Alppila, Porvoonkatu 19 – Etuovi.com 1338155

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 3h, k, kph, p, 69 m², 417 000 € – Helsinki, Alppila, Porvoonkatu 19. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myydään Kerrostalo, Kaksio – Helsinki, Alppila, Inkoonkatu 10

Myydään Kerrostalo, Kaksio – Helsinki, Alppila, Inkoonkatu 10 – Etuovi.com 9426568

Etuovi.comin ja Profinderin tarjoamaa alueen paikallistietoa. Palvelun tiedot perustuvat Profinderin dataan eivätkö ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä. Matka- …

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 2h, avok, kph, et, 41 m², 249 000 € – Helsinki, Alppila, Inkoonkatu 10. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Keywords: etuovi alppila